02/07/2014

giant pearls everywhere!



Chanel'in 2014 İlkbahar/Yaz defilesindeki en büyük mesajlardan biri dev incili aksesuarlardı. Kadınların vazgeçilmezi, klasik, elegant incinin artık yepyeni bir boyut kazanacağı sinyallerini veriyordu Lagerfeld; her anlamda :) Farklı formlarla birleştirilmiş ve görmeye alıştığımızdan çok çok büyük inciler…

Ben bu iri incilerin bileklik halini ZARA'dan edindim. Bu postun çekimlerini, arada ortancalar rol çalmaya çalıştıysa da, başrolde incimi kullanarak gerçekleştirdim. Zara'da kolyesi de vardı, bilginize.

Siz de inciyi kendine yakıştıranlardansanız; kolye, bileklik, yüzük ve Dior'un hayatımıza soktuğu çift incili küpelerin gerçekleri veya replikalarından edinebilirsiniz. 
One of the main messages of Chanel Spring/Summer 2014 catwalk was 'giant pearls'. We were receiving the signal that the pearl, which has been indispensable, classical and symbol of the elegance, was not gonna be the same anymore.

I have the bracelet version of those giant pearls, from ZARA. They have necklace aswell. 

If you think that pearl suits you, then you can have necklace, bracelet, ring or double-pearl earrings that Dior introduced us.








ZARA incili bileklik /  pearl bracelet

photos by Banu Günbal

1 comment:

  1. Love this trend. I really want to get a piece like that bracelet.
    I'd love to hear your thoughts about my latest post... http://www.fashboulevard.com/

    ReplyDelete