07/11/2013

Kış 2013/14 çizme ve bot trendlerine göz atmaya ne dersiniz?


Ahhhh! Yukarıdaki kombinin tamamına bayılıyorum ama binici çizmelerinin kattığı hava da pek bi başka. Aynısını olmasa da benzerlerini Yargıcı, HOTİÇ, İnci, MUDO gibi markalarda bulmak mümkün. Yukarıdaki kombin fikrinin yanında, dar pantolonlar ve taytla da gayet iyi arkadaş oldukları söylenebilir:


Bu sezon genel olarak diz altı çizme ve bot modellerinin trend olduğunu söyleyebilirim. Diz üstü çizmelerin dar mini elbiselerle kombinlendiğini görüyoruz ama yine de diz altı modellerin tahtını sallayacak kadar değil.

Bizler için trend modelleri marka örnekleriyle şöyle bir serpiştirdim:


Bot deyince aklıma gelen ilk isim Isabel Marant'ı, yıllardır her sezon ikonikleşen botların tasarımcısını unutmayalım. H&M için hazırladığı koleksiyondaki botları görmek için sabırsızlanıyorum. Meraklılarına duyurulur; Isabel Marant for H&M koleksiyonu 14 Kasım'da Türkiye'de!




Pinterest, bloglar, dergilerde en sık gördüğüm modelinse aşağıdaki, givenchy'nin topuğu saklanan modeli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Sokak fotoları da öyle söylüyor:



İnce topuğun da hatırı sayılır bir ehemmiyeti var; yukarıda GUCCI ve LANVIN'den modeller göstermiştim. Benzerlerini HOTİÇ, ZARA gibi markalarda bulabilir, aşağıdaki HOTİÇ modeline ulaşılabilir bir fiyatla sahip olabilirsiniz:


Eveeeeet, sıra sizde! Sizin favori çizme-bot model(ler)iniz hangisi merak ediyoruz, değil mi arkadaşlar?

No comments:

Post a Comment