03/07/2014

pandora's box


En sevdiğim çiçek ortanca, adaşım olduğundan mıdır nedir? Ben ailemizin ortanca çocuğuyum, kendimi bildim bileli birileriyle tanıştırılırken 'Bu da bizim ortanca' derlerdi bizimkiler. Bir de büyüdüğüm evin dört bir yanı ortancalarla çevriliydi. Anlayacağınız dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. Şimdi onların mevsimi ve tabi benim de. Fırsat buldukça da evimde ve fotoğraflarımda bulundurmayı seviyorum.

Çocukluktan konu açmışken; bir diğer arkadaşımız da atlı karınca. Geçen gün PANDORA mağazasında bakınırken minyatür atlı karınca şeklinde 'charm' görünce dayanamayıp aldım. Bileğime takmak için de manda derisinden yapılmış örgü bilekliği tercih ettim.

PANDORA'da deri, gümüş ve kumaş olmak üzere farklı bileklik seçenekleri ve bunlara takılan 'charm' adı verilen parçalar var. Bunlar da altın, gümüş, altın/gümüş bir arada, taşlı veya taşsız, cam, mine, ahşap olabiliyor. Kendi hikayenizi kendiniz yaratıyorsunuz. Ben de çocukluk anımla başladım!

Bilekliğimi sizlere tanıtabilmek için de bu postu keyifle hazırladım. Ortanca ve atlı karıncamın yanında polaroid fotoğraf ve dondurmayla nostaljiyi biraz tatlandırmak istedim!

Fotoğraf içinde fotoğraf hilesiyle baş başa bırakıyorum sizleri :)
Hydrangeas, I love them the most! May be because we are namesakes? In Turkish middle child of a family and hydrangea called the same :) And as a mid child I used to be introduced so! Also our house was surrounded by hydrangeas. I mean ours is an old friendship. Its their season now and so mine. I love having them at my home and photographs.

As it's childhood post; let's talk about another childhood friend, carousel or merry go round. While looking around at PANDORA the other day, I saw a silver 'merry go round' charm. I bought it together with a leather bracelet.

At PANDORA you have different bracelet choices like leather, silver or fabric. And charms to go with them might be silver, gold, silver and gold, with/out stones, murano glass, wooden, etc. You choose the one you like and make up your own story. I started with my childhood memories!

And prepared today's post with pleasure. Beside hydrangeas and merry go round, I used polaroid photo and ice-cream to sweeten the nostalgia a bit!

Now leaving you alone with 'photo in photo' trick :)










PANDORA bileklik / bracelet

photos by Banu Günbal

3 comments:

  1. wow what a beautiful pandora bracket
    http://www.fashiongamble.net

    ReplyDelete
  2. Beautiful bracelet, like your pictures too!

    Jules x

    ReplyDelete
  3. Super cool pictures. That bracelet is gorgeous.
    I'd love to hear your thoughts about my latest post! :) www.fashboulevard.com

    ReplyDelete