04/02/2014

ready for late winter?


Anish Kapoor  Non-object (Pole) / Gayri-obje (Kutup)

I am back after a one week break. Here I am, nice and fresh with -finally- freezing weather! Last week I saw Anish Kapoor's exhibition just before it left Istanbul. Sakıp Sabancı Museum, where it was hold, is a splendid place, right in the middle of Bosphorus and green. 

I was dressed a bit casual and heavy due to cold and wet weather. My wellies were ready to keep me dry and my jegging to make me comfy. I like making contrast effects with my outfits, therefore I had a powder pink jacket over my rinse jegging.

Aaaaand my extra little bag was really relieving when it was a full of walk day. It could easily bear my licence, cards, keys, handkerchief and lipstick, which was enough to survive. 
Eveeeet, bir haftalık aradan sonra tekrar bereberiz. Buz gibi havanın da etkisiyle gayet zinde bir şekilde karşınızdayım. Geçen hafta, İstanbul'dan ayrılmasından hemen önce, Anish Kapoor sergisini gezdim. Serginin yer aldığı Sakıp Sabancı Müzesi harika bir yer, Boğaz'ın ve yeşilin tam ortasında.

O gün soğuk ve yağışlı hava yüzünden rahat ve kalın giysiler tercih ettim. Yağmur botlarım beni kuru, denim taytım ise rahat tutmak için hazırdı. Kombinlerimde zıtlıklara yer vermekten hoşlandığım için, koyu yıkama pantolonumun üstüne pudra pembe montumu giydim.

Veeeeee ekstra minik çantam, bol yürümeli bir gün için gerçekten kurtarıcıydı. Ehliyet, kartlar, anahtar, mendil ve rujumu - ki hayatta kalmak için yeter de artar- rahatlıkla taşıyabildi.

















TWIST jacket / mont
MUDO FTS64 doudoun vest / şişme yelek
FOREVER 21 jegging / denim tayt 
DIESEL rain boots / yağmur botları
VAKKO bag / çanta
SWATCH watch / saat
H&M leather gloves / deri eldiven
INDIA scarf and bracelet / şal ve bileklik

photos by Canan Engin

No comments:

Post a Comment