05/03/2014

ripped and cropped on leather


Eveeet, yırtık pırtık bir sürpriz ile karşınızdayım! Haftaya ciddi başlayıp sonuna yaklaşınca biraz çılgınlık yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum.

Deri kalem etek önceki postumdakiyle aynı. Ama bambaşka bir üstle kombinleyince görüntü çok farklı değil mi? İşte kombinin gücü.

Yüksek bel deri eteğimin üstüne bu sefer kısa, sökük kaçık bir kazak giydim. Bunu Hong Kong'un meşhur pasajlarında dolaşırken bir butiğin vitrininde görüp mankenden çıkarttırıp almıştım. Markasını bilmediğim için yazamıyorum. Kalem eteklerin ve yüksek bel altların en iyi dostu kısa üstler…Stilinize uygun olduğunu düşünüyorsunuz ama dolabınızda yok! O zaman yavaş yavaş edinmeye başlayın derim, zira bu yaz başrolde olacaklar.

Bol köpüklü kahve ile başlayan, bol keyifli hafta sonları diliyorum!
Here I am with a ripped outfit! We started the week with a smart outfit and now finishing with a crazy one.

My leather pencil skirt is same with previous post but look is totally different, isn't it? That's the power of styling!

This time I have a cropped and ripped sweater over my high waist skirt. I bought that sweater from Hong Kong, seeing at a boutique window and falling in love with it. I can't tell you the brand since I don't know. Cropped tops, best friend of pencil skirts and high waist bottoms…You think they reflect your style but you have non in your closet? Then it's better to start buy some, cause they will be star this spring/summer.

Wish you a weekend, full of joy!














ZARA deri kalem etek / leather pencil skirt 
ZARA body
no name from HONG KONG kazak / sweater
HOTİÇ ayakkabı / shoes
URBAN OUTFITTERS saat / watch
MANGO bileklik / bangle

photos by Canan Engin

1 comment: